Η Βίλα

Vafias Villa Λιθακιά Ζάκυνθος

270 τ.μ. Χώρος

16 Άτομα

7 Υπνοδωμάτια

4 Μπάνια

2 Κουζίνες

2 Σαλόνια

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΒΙΛΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Vafias Villa - Διαμονή

Η Vafias Villa είναι μια βίλα 270 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 16 άτομα. Περισσότεροι επισκέπτες ενδέχεται να μπορούν να μείνουν στη βίλα κατόπιν αιτήματος.

Το κατάλυμα αποτελείται από δύο βίλες που ενώνονται μεταξύ τους με μια υπόγεια σήραγγα σε μια πολύ ιδιαίτερη διάταξη.

Η βίλα βρίσκεται σε μια όμορφη και γραφική εξοχή με μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου και στη γύρω περιοχή.

Έχει διακοσμηθεί χρησιμοποιώντας το ξύλο ως κύριο θέμα με όμορφα κατασκευασμένα αυθεντικά ξύλινα έπιπλα σε όλη τη βίλα.

Η βίλα διαθέτει 5 κλειστά υπνοδωμάτια και 2 ανοιχτού τύπου.

Κουζίνα & Σαλόνι

Καθώς μπαίνουμε στην κεντρική είσοδο, αντικρίζουμε την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με χειροποίητη ξύλινη τραπεζαρία και το παραδοσιακό σαλόνι. Ένα μικρό W.C. βρίσκεται επίσης εδώ.

Υπνοδωμάτια Ισογείου

Ένα υπνοδωμάτιο ανοιχτού τύπου βρίσκεται στο σαλόνι και αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι που χωρίζεται από το σαλόνι με μία κουρτίνα που το απομονώνει.

Υπνοδωμάτια Πρώτου Ορόφου

Μερικά βήματα προς τον πρώτο όροφο μας οδηγούν στα 3 υπνοδωμάτια το καθένα από τα οποία είναι διακοσμημένο με ιδιαίτερο τρόπο. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια και ένα υπνοδωμάτιο με ένα μονό και ένα ημίδιπλο κρεβάτι.

Μπάνιο με Jacuzzi

Ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα τζακούζι και δύο πόρτες είναι προσβάσιμο από το εσωτερικό του ενός υπνοδωματίου καθώς και από τον εξωτερικό διάδρομο των άλλων δύο υπνοδωματίων.

Η Δεύτερη Βίλα

Η δεύτερη βίλα είναι προσβάσιμη από μια μικρή υπόγεια σήραγγα στο ισόγειο.

Τα Υπνοδωμάτια στη Σοφίτα

Μερικά πέτρινα σκαλοπάτια οδηγούν σε μια άλλη ενιαία σοφίτα που αποτελείται από ένα κλειστό υπνοδωμάτιο με ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα καθώς και ένα ανοιχτού τύπου με διπλό κρεβάτι.

Το Ισόγειο της Δεύτερης Βίλας

Τα ξύλινα σκαλοπάτια οδηγούν στο ισόγειο και εκεί βρίσκουμε ένα δεύτερο σαλόνι, μια ακόμα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο με ντουζιέρα.

Η Ιδιωτική Πισίνα

Η ιδιωτική πισίνα βρίσκεται στον κήπο ανάμεσα σε ελαιώνες και είναι προσβάσιμη είτε από την κεντρική βίλα είτε από την άλλη.